Dag 8 – wo 24 juli

Dag 8. Woensdag 24 juli 2019

Ik ben echt de goeiste in slapen! Toen wij lagen te slapen stapte Sabine (paarden vriendin, Jagermeister-maat, ski-buddy en all time favorite BFF en ‘tante’) in het vliegtuig naar Fort Myers (via Philly)

Ik weet dat Ronald en Sabine vannacht nog hebben geappt over dat alles goed ging en ze netjes door de douane kwam etc. Het probleem van de terugweg (connecting flight die eerder vertrekt dan dat ze is aangekomen. Klinkt ook echt bijzonder) is ook opgelost want ze hebben haar nu op een vlucht gezet om 6.30 uur in de ochtend i.p.v. 15.00 uur in de middag. Jammer van de relaxte ochtend maar het scheelt wel een hoop gedoe met lange overstaptijd etc. Maar laten we het nu niet hebben over vertrek want ze moet nog landen in Fort Myers.

 Vanmorgen wordt er hard gewerkt op plaatselijke kantoor in Florida van Jongejan. Afdeling Fiscaliteit draait overuren in de koelte van de airco.

Afdeling HR van Kras draait dubbele uren in de bak en braad sectie aan de rand van het zwembad. Smeren en keren geblazen in deze heerlijk warmte en wat is het toch fijn hier. In Nederland vallen de mussen dood van het dak en ik denk dat onze vissen hun kookpunt langzaam bereiken in ons huis. Gelukkig houdt lieve buuf ze in de gaten.

Hier is het dan echt beter vertoeven. Dat vind ik echt een nadeel van warmte in Nederland, we zijn er domweg niet op ingesteld. Hier kan je in de koelte van de airco slapen om overdag de warmte buiten aan te kunnen. In Nederland ontsnap je nauwelijks aan de warmte.  Blij dat ik hier ben!! Ik ben blij dat ik hier ben!! (en niet in Zoutelande in het oude strandhuis)

Goed, dus vandaag weinig soeps te melden. We kregen weer trek dus eerst even naar Olive Garden geweest waar de kinderen genieten van een pizza en wij 3 kleine voorgerechtjes nemen. We weten hoe dat gaat hier in USA en we hadden niet erg veel trek. Prima eten, sfeertje oké maar niet meer dan dat.

In de middag even naar Coconut Point geweest om ons te verlekkeren in de Apple store en doorgereden naar Miromar. Ik kom tot de conclusie dat ik gewoon niet kan lopen op mijn Havaianas. Het ziet er lekker fris en hip uit maar mijn lijf zegt: Jes, moet je niet doen met die halfgare platte voeten van je. Mijn birkies liggen thuis (lekker handig) en dus scoor ik een setje vergelijkbare slippers bij Skechers. Niet echt mijn merk, maar ik heb ook geen zin een bak geld uit te geven.

Waar ik dan wel graag geld uit geef is White House Black Market (Black & White even afgekort) Ik slaag er super voor leuke tops, een zwart/witte broek, een romper (ik piste in mijn broek toen ze het zei, ik noem het maar een onesie maar dan wat chiquere versie. Anders moet ik aan mezelf denken met een luier en een romper aan) en een korte broek. Jawel, dames en heren!!! Opgelet! Jessica heeft een korte broek gekocht!! Het mag in de krant.

Snel een Taevana Guave Icetea van Starbucks en weer op weg naar huis. Plonsen, eten, chillen en slapen!!

Ronald haalt Sabine van heet vliegveld, kinderen toch maar in bed gegooid. Ze wilden wel graag mee maar dan zou het een erg korte nacht worden. En aangezien we een volle planning hebben voor Sabine moeten ze goed uitgerust zijn.

Goedemorgen voor jullie. Trusten voor ons! 

(ik heb mijn mooie camera wel mee maar echt van foto’s maken komt het er nog uit, daar ga ik me de komende dagen op richten. Dus heb geduld!)

(oh ja, we hebben ook filmpjes met de Action Cam gemaakt, ik denk dat ik daar nog even mee wacht om die te laten zien. Daar staan zulke rare dingen op………ahum….)

Advertentie