Dag 1 – wo 17 juli

Vandaag is het woensdag. De dag van vertrek. Nou ja, niet echt, maar toch wel een beetje.

Vandaag rijden we vanaf het mooie Westbeemster naar Dusseldorf waar we een nachtje slapen om op donderdag 7.20 uur de vlucht naar Londen te pakken met British Airways.

Maar eerst, zwembad laten leeglopen, koelkast ontdooien, hoezen van de bank wassen, voer voor de paarden kopen, cadeautje voor degene die onze paarden verzorgd (onze grote dank!), stallen mesten en weiland netjes achter laten. Best nog een drukke ochtend. Tjop tjop, iedereen aan de bak, zweep er over en om 15.00 uur zitten we in de auto naar Dusseldorf. Hoppa!

Ondanks dat het wat druk is rijden we in een dikke 2 uur naar Airport Dusseldorf. Met een extra rondje van de zaak om P22 te vinden parkeren we de auto op spuugafstand van het Sheraton. Super makkelijk en relaxt. En wat schetst onze verbazing…..we hebben net als mei 2018 weer kamer 204 en 206. Hoe toevallig is dat! Nu maken we de verdeling mannen bij de mannen en vrouwen bij de vrouwen, dus Co en ik crashen samen op het bed met de 3 beren die ook mee mochten reizen. Onze Diva kan niet zonder de beertjes en vorig jaar moesten er 2 achter blijven in de auto op de parkeerplaats maar dat was slecht bevallen zeiden ze achteraf. Het zijn geen kleine beertjes…..nee…..niet echt. dus zelf 2 beertjes in de rugzak en broerlief neemt er eentje voor zijn rekening. Topper.

Tegen 19.30 uur eten we even iets eenvoudigs en liggen we tegen 21.45 uur allemaal ongeveer wel plat. De wekker zal om 4.30 uur gaan dus ik zeg…….oogjes dicht en snaveltjes toe!!

XX

Advertentie