Dag 6 – ma 22 juli

Dag 6. Maandag 22 juli 2019.

Jeetje, vet lekker geslapen! Iets na 7 uur wakker en gewoon de hele nacht doorgeslapen. Ik lijk wel een baby 😉

Gisteravond weer een avondje op toilet gezeten dus ik was blij dat ik de nacht door sliep. De zon schijnt heerlijk naar binnen, wat een rijkdom.

De hele ochtend verloopt een beetje van: liggen, smeren, keren, bakken, braden, afkoelen, drankje, plasje, liggen, chillen, kletsen, lezen en weer smeren en keren. Gewoon niks doen en mén wat ben ik daar goed in. Ben cum laude geslaagd deze ochtend.

Niksen; het woord waar de Amerikanen nog wat van kunnen leren las ik vorige week nog in de krant. Ze vinden ons maar raar. Op dit moment zijn de ‘droppingen’  zoals wij deze doen met kamp of scouting erg hot item. Ik lag me ziek op social media.

Van het niksen doen krijg je alsnog best trek dus Mika rukt het drijvende barretje uit de koffer en blaast hem op. Tadaaaaaa……! Bak chips er in, quacamole erbij en beker met water. Het verrekte ding blijft nog drijven ook, cool!

Rond de middag willen we wel wat ondernemen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe koffer, we toeren naar Miromar Outlets (en dat is 1!!) voor een bezoek aan Samsonite.

Was het daar maar bij gebleven…….zucht…..

Eerst een flatbread bij Naples Flatbread, toch wel echt een favoriet van ons. Heerlijk, niet te duur en ze zijn snel met bediening, top!

Op de hoek zit Abercrombie……en laten we daar altijd erg goed voor de kinderen kunnen slagen. Met name Coco heeft weer een kast vol nieuwe kleding. Uiteraard allemaal in een maatje groter ingekocht want de dame zit in een groeispurt.

Bij Saks Fifth is er ook grote sale en kan ik een (hoe verrassend) zwart badpak scoren. De laatst dateerde uit ongeveer 2004 dus was nu wel aan vervanging toe. Een coole DKNY voor maar 40 dollar. Geen geld! En nog wel met slim fit. Dus ik hoef niet meer naar de sportschool, ik hoef alleen mijn badpak maar aan te trekken en te dénken dat ik (slim en)fit word. Echt super handig! Zien jullie die extra kilo’s al gaan!

De koffer scoren we ook met veul korting. We scoren een ROZE!! Lekker opvallend op de band.

De verwachte onweer blijft uit, het lijkt er op dat de onweer met name dwars door Florida gaat iedere keer en wij aan de kust dit steeds missen. Ik vind het prima en zal geen bezwaar indienen. We moeten nog een sunset zien op Sanibel. Ik MOET dan echt foto’s maken. We worden overal gewaarschuwd voor de No Seeums (no see-ums). Dat zijn kleine steekbeestjes die je dus niet ziet maar je past merkt dat je bent gestoken als je compleet lek bent. Die jeuk houdt dagen aan dus we hebben de Off spray al ingekocht. Zonder dat we het wisten zijn we al een paar x gestoken, we weten niet waardoor. Als dat die krengen zijn…..berg je dan maar want de jeuk is niet grappig. Bij de Walgreens dus maar zalfje met Benadryl gekocht, werkt lekker!

Op de terugweg naar huis rijden we langs de Yellow Fin Sushi, wat rot nou! We bestellen een kleine ronde want de lunch zit nog hoog. 3 special rolls en voor de kinderen Chicken Teriyaki, altijd raak. Het gaat schoon op al zitten we wel tot aan de rand toe gevuld.

Thuis wordt er nog even geplonst maar merken we ook dat de kwartjes uitgewerkt raken. Wij zijn nog van het oude model die het op kwartjes doen dus het wordt ook telkens lastiger ons aan de praat te houden want de voorraad raakt op.

Coco ligt al op ons bed naar YouTube filmpjes te kijken en Mika helpt mij even met het afknippen van de prijskaartjes uit de nieuwe kleding. Kan ik het hier alvast wassen, scheelt thuis weer. Lig ik in de zon als de was draait, hoe easy is dat!

Voor nu………Truste! We genieten nog even van de rust. Woensdagavond landt Sabine en dan is het gedaan met de rust 😉

We kijken er naar uit lieve Bien!!! To Do list ligt klaar dus maak je borst maar nat!

Liefs 

Advertentie