Dag 12 – zon 28 juli

Dag 12. Zondag 28 juli 2019.

Gisteravond laat gaan slapen. Te lang gezwommen, gekletst en geborreld. Tel daarbij op een snurkende man en het duurde even voordat ik lekker aan de tuk was.

Coco werd als laatst wakker zo tegen 9 uur. Die had slecht geslapen en was nog steeds moe. Arm moppie.

Beetje rond gehangen, gechillt, gezwommen en het duurde even voordat de boel op gang kwam. 

De trek rondom lunchtijd bracht ons richting Fort Myers. Ik volg al een tijdje The Boat House FM op Instagram en wilde dat nu wel eens zien.

Niks teveel gezegd, goede locatie, goede sfeer maar druk!! De temperatuur ging vandaag dik tegen de 35 graden en we waren 13.30 uur daar dus we hadden trek en het was warm.

Wachttijd: 45 minuten. Nou…..leuk sfeertje, zwembad erbij, we kunnen een drankje nemen aan de bar, we vermaken ons wel.

We liepen even wat verder richting de bar en kwamen al snel tot de conclusie dat er best veel gerookt werd. Het hele gebeuren van de Boat House is buiten onder een buitenbar en groot (MEGA) afdak. Dus dat ze mogen roken:logisch. Maar wij hebben er gewoon best een hekel aan.

Geen optie, zeker niet gezien de problemen met de luchtwegen in ons gezin. Dus dan maar richting de andere bar, daar stond een kerel live te zingen. Dat klonk redelijk toen we nog aan de andere kant stonden. Eenmaal dichterbij sprongen spontaan je trommelvliezen van het gegil. Alsof er studio opnames waren en hij nog even de scene uit Psycho moest nadoen. Géén gehoor!!

We hebben ons netjes van de lijst laten afhalen en zijn met zere oren weer in de auto gestapt. Leuke plek, leuke toko, goede sfeer, maar de herrie (oh….dat noemen ze zingen) hoeft niet. Wellicht nog een keer een goed idee om dit niet in het weekend te proberen want het schijnt dat het eten er echt goed moet zijn en de sfeer was ook prima.

We worden gewoon een dagje ouder, we hoeven niet steeds die herrie aan de kop.

Google geeft als tip Fords Garage in Fort Myers. 15 minuten met de auto en hoppa! Leuk! Tuf tuf….. daar gaan we weer!

We komen terecht Historic Center District. Zag er super leuk uit! Even zoeken naar een parkeerplaats. Aan de straat mag je niet meer dan 15 of 30 minuten staan. Iets verderop mag je 10 uur staan maar moet je muntjes gooien in een ouderwetse parkeerpaal met draaischijf……. Ik weet het niet hoor, maar hoeveel muntjes denk je dat we daar in moeten stoppen? HALLO!! Wie heeft dit bedacht! Zelfs in Purmerend kan je gewoon je app gebruiken. Dan maar iets om de hoek in de parkeergarage.

Klein stukje lopen naar Fords Garage waar we een lekker plekje in de airco krijgen. Warm zat buiten, maar we geven de voorkeur aan de airco. 35 graden met een lekkere luchtvochtigheid…….neuh.

Eenmaal aan tafel barst er toch een tropische bui los. Niet normaal! De tafel schudt van de klap onweer. De serveerster zegt ook: je kunt beter in Cape Coral of de eilanden verblijven want daar regent het niet zo vaak als hier. Heeft te maken met de ligging en het kanaal of zo. Wij weten in ieder geval waar we geen hotel of huis gaan huren.

Sabine en ik nemen een Buffalo Chicken Sandwich, Mika de Dubbelstack Burger, Coco de kleine Cheeseburger en Ronald de Black en Blue Burger. Alles smaakte top!!! Heerlijk!!

Zelfs Coco die toch niet echt een burger lief hebber is vond hem heerlijk.

Toen we eenmaal alles op hadden was het droog en konden we door de plassen (lekker die slippers) terug naar de auto.

We moeten helaas weer naar Miromar Outlets want oma wil graag ook een nieuw badpak. Dus we gaan even ‘kort’ shoppen.  Badpak voor oma is in da pocket, wat een leukerd!!

En dan gaan we de mist in…………..we lopen Coach in op zoek naar een klein tasje voor Anita (moeder Sabine) Dat hadden we nooit moeten doen……..

Behalve een leuk tasje voor Anita scoren we een gave laptop tas voor Ronald (600 dollar naar 140 dollar). En toen…..en toen……kreeg ik een coole handtas in het oog. En ze hadden er nog 2……… Je raadt het al. Daar gingen de dames weer met een tasje de deur uit. Op de prijs van 445 dollar (belachelijk duur!!) ging er 70% af en daarna nog een keer 20%. Dus een tassie van 103 dollar ongeveer. Kónden we gewoon niet laten staan. 

Shop till you drop krijgt een extra dimensie.

Whoop Whoop!! Een vrouw heeft nooit teveel handtassen 😉

Eeenmaal thuis plonsen we in da pool en koelen we af. Omdat we te besodemieterd zijn om eten te maken gaan we lekker naar Yellowfin Sushi. En….OMG!! Wat is het toch weer lekker!! We likken de vingers er bij af. Dit is zo lekker!!

Eenmaal thuis praten we nog even na onder genot van Gin Tonic. Fles nummer 3 gaat open, een nieuwe variant en ook goddelijk. Wat zal ik zo slapen.

Morgen gaan we naar Boca Grande en dinsdag gaan we echt iets gaafs doen. Ik vertel nog even niks……..de foto’s vertellen straks wel meer.

Truste en goedemorgen allemaal!

Advertentie